Informatie

De loop wordt opengesteld voor maximaal 600 deelnemers. Er zijn 2 afstanden mogelijk: 5 of 10 km. U kunt een tijdvak kiezen bij inschrijving.  We verwachten dat u in het tijdvak start dat u gekozen heeft bij de inschrijving in verband met spreiding van het aantal deelnemers. Het eerste tijdvak begint om 8.30 uur, de laatste lopers kunnen om 11.30 uur vertrekken.

Inschrijving kan uitsluitend door voorinschrijving via www.mijninschrijving.nl. Het inschrijfgeld is € 7,00 inclusief de afdracht van € 1,00 aan Support for Nature. Voor meer informatie zie www.supportfornature.nl en www.sallandseheuvelrug.nl

Het inschrijfgeld wordt na deelname geïncasseerd. Deelname is op eigen risico.

De voorinschrijving wordt gesloten op vrijdag 6 november 23:59 uur, of eerder indien het maximum van 600 inschrijvers bereikt is. Na-inschrijving is niet mogelijk.

De organisatie kan tot vrijdag 6 november 20.00 uur de loop afgelasten, volg de website voor het laatste nieuws.

Voor het afhalen van uw startnummer, bent u welkom bij de sporthal de Veldkamp aan de Veldkampsweide 1. Kom niet te lang van te voren en kom in uw hardloopkleding. Volg de aangegeven looproute. Als u uw startnummer heeft opgespeld kunt u uw tas achterlaten (of liever in uw eigen auto – indien mogelijk). Er is echter geen bewaking dus het is op eigen risico.

Daarna kunt u warmlopen naar de startplek. Deze route is gemarkeerd.

De start- en finishlocatie vindt u aan de Molenweg in Haarle. Als u daar aankomt kunt u gelijk gaan lopen. Uw tijd wordt geregistreerd zodra u over de startmatten loopt.

Let op: het is de lopers niet toegestaan zich te laten begeleiden door een fietser. Het parcours gaat grotendeels over terrein waar fietsen niet is toegestaan! Alleen de fietsers van de organisatie zijn gedekt door onze vergunningen. Breng a.u.b. onze vergunningen niet in gevaar.

Finish

Vanwege de coronamaatregelen is er geen ruimte voor publiek om bij de finish te staan. Langs de route is wel voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden.

Veiligheid

Aanwijzingen van de vrijwilligers moeten verplicht worden opgevolgd. Zij staan er voor uw hobby, veiligheid en gezondheid. Lees ook het NOC.NSF sportprotocol door, hierin staan alle coronamaatregelen voor sporters.

Prijzen

Er zijn geen prijzen voor de snelste lopers of verbeteraars van het parkoersrecord op de 10 km.  Ter info: bij de dames staat dit op 38 minuten en 21 seconde (Patty den Ouden 2013) en bij de heren op 33 minuten en 16 seconde (Koen Vossers 2016).

Sporthal

Er is zeer beperkte capaciteit in de sporthal voor omkleden.