Informatie

De start- en finishlocatie van de Haarlerbergloop vindt u aan de Molenweg in Haarle nabij café “De Droadnagel”, waar we zowel de lopers als het publiek een aangename ambiance bieden. Voor het afhalen van startnummers, na-inschrijving of een kopje koffie bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom bij De Droadnagel. Douchegelegenheid is aanwezig bij sporthal De Veldkamp, Veldkampsweide nr. 1a.

Voor het gebruikmaken van horecafaciliteiten in café of sporthal gelden waarschijnlijk nog steeds de coronamaatregelen. Dus neem uw coronapas en legitimatie mee.

Let op: het is de lopers niet toegestaan zich te laten begeleiden door een fietser. Het parcours gaat grotendeels over terrein waar fietsen niet is toegestaan! Alleen de fietsers van de organisatie zijn gedekt door onze vergunningen. Breng a.u.b. onze vergunningen niet in gevaar.

De inschrijving is geopend. Let op: de voorinschrijving is geopend tot 30 minuten voor de start. Na-inschrijving is niet mogelijk. Na inschrijving ontvang je een QR-code in je mail. Deze heb je nodig om je startnummer af te halen.

Kosten

  • 1 km € 1,00 met medaille
  • 2 km € 2,50 met medaille
  • 5 + 10 km € 8,00 zonder medaille

Deelnemers aan de 5 en 10 km. kunnen na afloop desgewenst een herinneringsmedaille aanschaffen voor € 2, maar hiervoor geldt wel: op = op.

De 5 en 10 km lopen gaan door gebied dat valt onder S(up)port for Nature. Wij dragen daarom € 1,00 per deelnemer af aan de Stichting (Samen voor de Sallandse Heuvelrug), die de gelden van S(up)port for Nature beheert en onder meer inzit voor voorzieningen voor recreanten. Als kleine organisatie zijn wij genoodzaakt deze kosten aan de deelnemers door te berekenen. Wij rekenen op uw begrip! Voor meer informatie zie www.supportfornature.nl en www.sallandseheuvelrug.nl

Prijzen en leeftijdcategorieën

De drie snelste lopers van elke categorie worden gehuldigd met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Tevens is er een geldprijs beschikbaar voor het verbeteren van het parkoersrecord op de 10 km. Bij de dames staat dit op 38 minuten en 21 seconde (Patty den Ouden 2013) en bij de heren op 33 minuten en 16 seconde (Koen Vossers 2016).

De prijsuitreiking is onder voorbehoud. Als het vanwege coronamaatregelen niet toegestaan is dan zullen we dat hier melden.

Programma

  • 1 km starttijd 10:35 uur prijsuitreiking 11:00 uur
  • 2 km starttijd 11:35 uur prijsuitreiking 11:50 uur
  • 5 km starttijd 10:30 uur prijsuitreiking 11:05 uur
  • 10 km starttijd 11:30 uur prijsuitreiking 12:25 uur