Informatie

De start- en finishlocatie van de Haarlerbergloop vindt u aan de Molenweg in Haarle nabij café “De Droadnagel”. Daar kunt u uw startnummer afhalen, omkleden en uw tas achterlaten (op eigen risico). Er zijn toiletten, maar helaas geen douchegelegenheid.

Voor een kopje koffie bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom bij De Droadnagel. Voor het gebruikmaken van horecafaciliteiten in café gelden de bekende coronamaatregelen. Dus neem uw coronapas en legitimatie mee.

Let op: het is de lopers niet toegestaan zich te laten begeleiden door een fietser. Het parcours gaat grotendeels over terrein waar fietsen niet is toegestaan! Alleen de fietsers van de organisatie zijn gedekt door onze vergunningen. Breng a.u.b. onze vergunningen niet in gevaar.

De inschrijving is geopend. Let op: de voorinschrijving is geopend tot 30 minuten voor de start. Na-inschrijving is niet mogelijk. Na inschrijving ontvang je een QR-code in je mail. Deze heb je nodig om je startnummer af te halen. Lopers van het Salland Cross Circuit die nog geen startnummer hebben kunnen hun persoonlijke startnummer ophalen bij de aparte balie.

Kosten

  • 1 km € 1,00 (met medaille)
  • 2 km € 2,50 (met medaille)
  • 5 + 10 km € 8,00

De 5 en 10 km lopen gaan door gebied dat valt onder S(up)port for Nature. Wij dragen daarom € 1,00 per deelnemer af aan de Stichting (Samen voor de Sallandse Heuvelrug), die de gelden van S(up)port for Nature beheert en onder meer inzit voor voorzieningen voor recreanten. Als kleine organisatie zijn wij genoodzaakt deze kosten aan de deelnemers door te berekenen. Wij rekenen op uw begrip! Voor meer informatie zie www.supportfornature.nl en www.sallandseheuvelrug.nl

Prijzen en leeftijdcategorieën

Vanwege de coronamaatregelen is er helaas geen huldiging, geen prijsuitreiking.

Programma

  • starttijd 10:35 uur 1 km
  • starttijd 10:30 uur 5 km
  • starttijd 11:30 uur 10 km
  • starttijd 11:35 uur 2 km

Toeschouwers

Toeschouwers worden verzocht niet dichtbij de start en finish te komen.  Er is rond het parcours voldoende vrije ruimte. Houd echter 1.5 meter afstand. Langs de route is voldoende ruimte om eenvoudig afstand te houden. Op de routepagina ziet u precies waar de lopers voorbij komen.

Het begeleiden van kinderen bij de start en finish is wel toegestaan.

Café “De Droadnagel” is bereikbaar en geopend (met een coronatoegangsbewijs).